EVSC – Electric Vehicles Service Centre

Servisni center avtomobilskih elektropogonskih enot

Matris ni serviser električnih vozil, smo pa specialisti za previjanje in servis EDU (electro drive unit). V zadnjih mesecih smo izpopolnjevali svojo servisno storitev do nadstandardnega nivoja. Upamo si trditi, da so pogonske enote, prenovljene v našem servisnem centru, bolj trpežne, bolje zaščitene in imajo boljše lastnosti delovanja kot originalne, serijsko izdelane enote. Knjižnico znanja sproti nadgrajujemo in dopolnjujemo.

Čeprav se ne omejujemo na nobeno blagovno znamko, smo trenutno osredotočeni na Tesline EDU, pri katerih smo zaznali povečano potrebo po servisni storitvi.

Realnost trga električnih vozil

Čeprav je moč najti mnogo napisanih člankov, kako je eMoblity omejena s tehnologijo izdelave baterij, dosegom in infrastrukturo za polnjenje, je dejansko največja težava, da vozila, ki počasi odhajajo iz tovarniške garancije nimajo potrebne podpore v mreži nepooblaščenih serviserjev.

Izboljšave pri obnovi statorja LDU

  • Povišanje zmogljivosti za 3-5 %
  • Izboljšano odvajanje toplote z uporabo Matris epoxy smole
  • Zmanjšanje težav s pregrevanjem statorja
  • 3-odstotno povečanje površine faznih vodnikov
  • Izjemna vzdržljivost, zaradi česar je praktično neuničljiv

Smo visoko specializirani za prenovo električnega dela pogonskih enot električnih vozil. V kolikor želite izkoristiti naše strokovno znanje in storitve, nam na naš naslov pošljite elektro-pogonski del enote (stator in rotor). Po prevzemu, demontaži in pregledu ugotovljenega stanja, pošljemo ponudbo za prenovo. Ko jo potrdite, gremo v delo. Na izvedeno delo vedno dobite Matris garancijo 1 leto. Z doplačilom tudi 2 leti.

Nismo avtomehanična delavnica in ne servisiramo vozil; prav tako ne razstavljamo pogonskih sklopov.