Izdelava nadomestnih delov

Novi, obnovljeni ali posebej izdelani rezervni deli

V podjetju MATRIS smo predani oskrbi vaših industrijskih potreb z vrhunskimi rezervnimi deli in komponentami. Ne glede na to, ali potrebujete nove dele, obnovo obstoječih ali pa želite unikatno izdelavo posebnih komponent, smo tukaj, da vam zagotovimo zanesljive in visokokakovostne rešitve.

Dobava novih delov

Naša ponudba zajema dobavo širokega spektra rezervnih delov, vključno z motorji, reduktorji, enkoderji, zavorami, magneti, konektorji in drugimi ključnimi elementi vaših sistemov. Zavezani smo k zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev in visoke stopnje prilagodljivosti, kar nam omogoča izpolnjevanje najzahtevnejših potreb naših strank.

Obnova rabljenih ali izdelava novih delov

Poleg tega smo ponosni na našo sposobnost obnove in izdelave novih starih komponent, kar omogoča podaljšanje življenjske dobe vaših sistemov in hkrati prispeva k trajnostnemu ravnanju z viri. Naša ekipa strokovnjakov se trudi zagotoviti, da so vsi naši izdelki in storitve v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, kar vam omogoča nemoteno delovanje vaše opreme.

Matris je uradni zastopnik in predstavnik KEB Automation KG za Slovenijo in Hrvaško. Zagotavljamo celosten servis, vključno s svetovanjem in logistiko. Lokalne probleme rešujemo skupaj z vami.

V industrijski avtomatizaciji KEB zagotavlja pravi »pogon« v inovativnih rešitvah s kakovostno strojno opremo v kombinaciji z zmogljivo programsko opremo.

Tekoče gibanje, največja natančnost, vzdržljivost in dinamika so zahteve, ki naj bi jih stroji zanesljivo izpolnjevali. KEB že desetletja podpira proizvajalce naprav in strojev s kakovostnimi komponentami in sistemi, ki  vsakodnevno prispevajo k večji učinkovitosti in zmogljivosti.

Danes je njihov sistem rezultat nenehnega tehničnega razvoja in ponuja izdelke, ki so med seboj popolnoma usklajeni, od programske opreme in krmilnikov pogona do motorjev, menjalnikov, zavor in sklopk — vse seveda “Made in Germany”.