Varovanje osebnih podatkov

GDRP

Pravica do zasebnosti

V sodobnih podjetjih je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. V podjetju Matris, d.o.o., se tega zavedamo in spoštujemo zasebnost naših strank, zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi. Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim zaposlenim podjetja Matris, d.o.o..

Matris, d.o.o. vaše osebne podatke uporablja izključno za potrebe izpolnitve vašega povpraševanja (izdelava ponudb, računov, naročilnic, pošiljanje informativnega gradiva) in ostalega, kar je povezano z naročilom in potrebno komunikacijo ter skladno z nameni, za uspešno izvedbo storitve.

Varstvo osebnih podatkov

Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Kupec lahko kadarkoli zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke. Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta, telefonskega pogovora ali fizičnega kontakta s stranko v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani družbe Matris, d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta in upravljalec programske opreme Metakocka, ter upravljalec računalniške baze Google Drive ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na našo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Matris, d.o.o. preko elektronskega naslova mitja@matris.eu.

Nameni obdelave osebnih podatkov in pravni temelji

Matris, d.o.o. osebne podatke strank obdeluje v okviru in za namen izvajanja storitev servisiranja industrijskih motorjev (izdelava ponudb, računov, naročilnic, pošiljanje informativnega gradiva, pridobivanje potrebnih informacij za izvajanje storitev), nabavo rezervnih delov ali motorjev, dostavljanje pošiljk preko dostavnih služb tretji pravni osebi za izpolnitev naročila. Osebne podatke, ki jih hranimo za nemoteno izvajanje storitev so ime, priimek, naslov, kontaktna številka in e-mail, za poslovne subjekte pa hranimo tudi ID za DDV, matično številko ter TRR, oziroma v skladu s podpisano pogodbo v kolikor obstaja.

Roki hrambe osebnih podatkov

Matris, d.o.o. bo obdeloval osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za dosego zasledovanega cilja, v primeru pridobljenih osebnih podatkov na podlagi privolitev, pa do preklica, razen v primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov določen z zakonom. V slednjih primerih Matris, d.o.o. podatke hrani v skladu z zakonsko obveznostjo.

Kontaktirajte nas

Lokacija

Jelenčeva ulica 1,
4000 Kranj,
Slovenija

Delavni čas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Pišite nam