Storitve

Ponujamo vam servis in popravilo različnih vrst motorjev.

r

Na vse storitve, opravljene v našem podjetju, nudimo 12 mesečno garancijo.

Storitev

Servis servomotorjev

Matris d.o.o. je prvo podjetje v Adria regiji, ki je specializirano za servisiranje servomotorjev.

Danes, ko smo že zakorakali v četrto industrijsko revolucijo, je servomotor postal srce pogona v industriji. Dandanes skorajda ne najdemo proizvodnje linije, kjer ne bi bili uporabljeni servomotorji. Prvi smo se odzvali na vedno večje potrebe trga in tako danes podjetjem nudimo kakovostno, hitro in celovito vzdrževalno podporo na enem mestu.

Storitev

Previjanje in servis električnih vretenskih motorjev

Smo prvo podjetje na področju Adriatic regije, ter eno redkih v Evropi, ki je specializirano za previjanje navitij električnih vretenskih motorjev.

Z več kot 25 let izkušenj na področju previjanja asinhronskih, ter enosmernih motorjev, smo naše znanje izpopolnili do te mere, da nudimo storitev previjanja navitij vretenskih motorjev največjim servisnim podjetjem v Evropi. Razvili smo tudi tehnologijo zaščite navitja vretenskega motorja z impregnacijo, kjer uporabljamo dvokomponentno lepilo „epoxy“.

Potrebujete servis ali popravilo?

Potem nas pokličite na +386 4 29 26 900 ali nam pišite na info@matris.eu.

O podjetju Matris

Naše podjetje je ponudnik servisa servo, vretenskih ter asinhronih elektromotorjev.

Smo podjetje, ki na trgu uspešno nastopa kot ponudnik servisa servo, vretenskih ter asinhronih elektromotorjev. Zato je potrebno, da konstantno sledimo novim tehničnim trendom in protokolom proizvajalcev. Za vas tako konstantno iščemo rešitve za hitrejšo in vsaj enakovredno storitev servisa, kot ste ga deležni pri proizvajalcu servomotorja.

Ne želimo se oglaševati v smislu “najcenejši, najhitrejši, itd.”, ampak želimo naše bodoče stranke prepričati predvsem s kvaliteto, ter fleksibilnostjo naših storitev.

“Make the best quality of good possible at the lowest cost possible, paying the highest wages possible.”

– Henry Ford –

E-novice

Tukaj se prijavite in bodite na tekočem z vsemi napredki in razvojnimi procesi, ki se dogajajo v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji.

Specializirani smo

Poglejte si za katere znamke motorjev smo specializirani.

Blog

Oglejte si naše zadnje objave iz bloga.

Kontaktirajte nas

Lokacija

Jelenčeva ulica 1,
4000 Kranj,
Slovenija

Delavni čas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Kontaktieren Sie uns