Servis

Oglejte si našo ponudbo servisev.

Storitev

Servis servomotorjev

Matris d.o.o. je prvo podjetje v Adria regiji, ki je specializirano za servisiranje servomotorjev.

Danes, ko smo že zakorakali v četrto industrijsko revolucijo, je servomotor postal srce pogona v industriji. Dandanes skorajda ne najdemo proizvodnje linije, kjer ne bi bili uporabljeni servomotorji. Prvi smo se odzvali na vedno večje potrebe trga in tako danes podjetjem nudimo kakovostno, hitro in celovito vzdrževalno podporo na enem mestu.

Storitev

Previjanje in servis električnih vretenskih motorjev

Smo prvo podjetje na področju Adriatic regije, ter eno redkih v Evropi, ki je specializirano za previjanje navitij električnih vretenskih motorjev.

Z več kot 25 let izkušenj na področju previjanja asinhronskih, ter enosmernih motorjev, smo naše znanje izpopolnili do te mere, da nudimo storitev previjanja navitij vretenskih motorjev največjim servisnim podjetjem v Evropi. Razvili smo tudi tehnologijo zaščite navitja vretenskega motorja z impregnacijo, kjer uporabljamo dvokomponentno lepilo „epoxy“.

Storitev

Servis vretenskih motorjev

Prvi, ki imamo ustrezno opremo, znanje in izkušnje.

Matris je edino podjetje v Adria regiji, ki je specializirano za servisiranje servomotorjev priznanih in uglednih tujih proizvajalcev. Prvi smo se odzvali na vedno večje potrebe trga in tako danes podjetjem nudimo celovito, hitro in kakovostno vzdrževalno podporo. Servisiranje ali popravilo servomotorja zahteva odlično poznavanje njegove sestave in delovanja, posameznih enot ter njihovih nastavitev.

Storitev

Servis enosmernih motorjev

Kvalitetno, hitro in profesionalno popravilo vašega enosmernega motorja.

Največja pomanjkljivost enosmernih motorjev je hlajenje. Največkrat je za hlajenje uporabljen dodatni elektromotor z ventilatorjem, ki je pričvrščen neposredno na motor. Motorji navadno obratujejo v težkih pogojih, v katerih je zrak poln nečistoč, ki preko hlajenja prehajajo skozi motor. Nečistoče povzročijo stik med lamelami kolektorja, preboj med komutacijo in ohišjem, neenakomerno hlajenje, zaradi česar motor lahko preneha delovati.

Storitev

Servis elektromotorjev

Kvalitetno, hitro in profesionalno popravilo vašega elektromotorja.

Pri generatorjih in elektromotorjih so vzroki okvar največkrat dotrajani ležaji, ali pa nastane medfazni preboj zaradi slabe izolacije, ki je posledica življenjske dobe ali pa temperaturnih nihanj.

r

Na vse storitve, opravljene v našem podjetju, nudimo 12 mesečno garancijo.

Kontaktirajte nas

Lokacija

Jelenčeva ulica 1,
4000 Kranj,
Slovenija

Delavni čas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Kontaktieren Sie uns